Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

 

Onze Visie

  • Wij willen mensen die hulp zoeken of uitbehandeld zijn voor KANS en lage rugklachten een andere behandel methodiek aanbieden.  Om de kans op resultaat, waar men vaak al zo lang naar opzoek is, vele malen te vergroten. En die wetenschappelijk is bewezen.

 

  • Wij willen myofasciale pijnbestrijding ( pijn die door triggerpoints wordt veroorzaakt) onder de aandacht van het grote publiek brengen. En voortdurend een betrouwbare bron zijn in de zoektocht naar zelfredzaamheid in de bestrijding van pijn. Deze methode om pijn weg te nemen is veilig en praktisch. De effecten ervan zijn vaak als snel duidelijk en onmiskenbaar.

 

  • Ons doel  is de kennis over triggerpoints, afgeleide pijn en zelfbehandeling over heel de wereld te verspreiden.

 

  • De media bombardeert ons voortdurend met wondermiddelen en we worden allemaal een beetje moe van de buitenissige beweringen die we te horen krijgen, doktoren zijn niet altijd even goed geïnformeerd en het zorgsysteem dat alleen maar zieke mensen wil. Dus als er iets wordt aangeprezen dat ook echt werkt, moeten sommige van ons het misschien wel honderd keer horen voordat de boodschap overkomt. Er is veel pijn in de wereld. Doe met ons mee en laat de wereld kennis maken met triggerpoints. Samen kunnen we de wereld een beetje beter maken!

 

  • Onze trainingen zijn zeer interactief. Ze zijn helder en confronterend en ze zijn ontwikkeld vanuit de intentie om je te helpeneigenhandig je pijn te bestrijden.

 

 

 Aanbiedingen