Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

Nieuwste producten

Klantenservices en voorwaarden

Door onze service en ervaring hopen wij ook via onze webshop ook leuke en tevreden klanten te krijgen met een bestaande praktijk die garant staat.  Voor onze online shop hebben wij speciaal voor jouw, de beste en leukste massage producten, zelfhulpmiddelen en cursussen geselecteerd.

Wij leggen graag even aan je uit hoe wij te werk gaan.

In onze opslag in Drenthe komen alle bestellingen binnen. De medewerkers van Pijn Poli Nederland gaan direct aan de slag om deze te behandelen. Wij kijken of je gegevens juist zijn ingevuld, en zodra je het verschuldigde bedrag heeft voldaan word je order uitgeprint voor verdere behandeling. De meeste producten zijn op voorraad.

Alle bestellingen worden behandeld en verzonden door Coco Creative, Smalbroek 7, 9411 TS, Beilen. 

De betalingsmethoden:

  1. Betalen via Ideal
  2. Overmaken op Rabobank nummer Rabobank 1428.56.401

Je dient het bedrag zelf over te maken, wij sturen GEEN acceptgiro kaart!

Levering:

Bestellingen worden per email bevestigd. De door jouw bestelde producten zijn uit voorraad leverbaar, nadat het verschuldigde bedrag is voldaan! Bij artikelen die niet voorradig zijn hoort u binnen 5 werkdagen op welke termijn het artikel geleverd kan worden.  Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W.

Verzendkosten:

Om onze prijzen laag te houden zijn de verzendkosten  binnen Nederland € 6,50 en voor het buitenland € 12,50

Koopovereenkomst:

Als je een bestelling aan ons heeft doorgegeven, is de overeenkomst een feit. Wij behouden ons het recht om bestellingen zonder opgave van rede niet uit te voeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden.

Als het aangeschafte artikel defect is, kunt u deze binnen 48 uur terug sturen aan Coco Creative mits het product niet gebruikt is en de verpakking onbeschadigd is. Wanneer het defecte artikel bij ons binnenkomt,  beoordelen wij eerst of de schade ons verwijdbaar is. (Wij controleren eerst alle producten voordat ze verstuurd worden.) De kosten van de retourzending van het defecte artikel zijn voor jouw rekening. De verzendkosten van het nieuwe artikel zijn voor onze rekening. Bij artikelen die niet voorradig zijn hoort u binnen 5 werkdagen op welke termijn het artikel geleverd kan worden. Als de leveringstermijn van niet voorradige artikelen niet naar wens is, kun je de bestelling zonder meer annuleren.  Aangebroken preparaten en artikelen die de persoonlijke hygiëne betreffen zijn om begrijpelijke redenen van terugname uitgesloten. Gebruikte artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Registratie van uw persoonlijke gegevens:

De persoonlijke gegevens die je op deze site invult, worden gebruikt voor het doel waarvoor je de gevraagde informatie hebt gegeven. Deze gegevens zullen niet aan externe partijen worden gegeven, verhuurd of verkocht.

Daarnaast gebruikt Pijn Poli Nederland je gegevens om de dienstverlening te verbeteren. Dit doen wij door middel van udates en nieuwsbrieven (e-zine) en op deze wijze voldoen wij aan de regels van de Telecommunicatiewet.

Indien je niet langer informatie van ons wenst te ontvangen, dan kunt je je uitschrijven door middel van een link die je onderaan de aan jouw gestuurde nieuwsbrieven vindt. Je gegevens worden dan onmiddellijk uit het bestand verwijderd.

Correspondentie:

Voor een snelle behandeling van correspondentie,  is ons adres.
Pijn Poli Nederland
Bottelroos 3
3068 BV  Rotterdam

Klachten:

Als je klachten of vragen hebt omtrent de  geleverde goederen of over de bestelprocedure, stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Binnen 24 uur sturen wij je per email een voorstel ter afhandeling van je klacht.
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel tijdens onze openingstijden : 010-7850223
Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00 uur

Algemene voorwaarden:

Klik hier voor de algemene voorwaarden.