Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

Meest verkochte producten

Sorteren op: orderby Tonen:
Commentaar (0)
Het beste hulpmiddel voor een verbazend groot aantal spieren...harde duurzame massageballen (64mm & 58mm)
13.95 EUR
Commentaar (1)
De gloednieuwe RumbleRoller oppervlak bevat speciaal ontworpen uitstulpingen die zijn stevig, maar flexibel, net als de duimen van een massage therapeut. GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND!
Niet leverbaar
55.00 EUR
Commentaar (3)
De gloednieuwe RumbleRoller oppervlak bevat speciaal ontworpen hobbels die zijn stevig, maar flexibel, net als de duimen van een massage therapeut GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND!
Niet leverbaar
79.00 EUR
Commentaar (0)
Producten uit de Beastie serie maken de toepassing van de RumbleRoller intenser, veelzijdiger en draagbaar. Ze bieden je de mogelijkheid van een betaalbare massage op maat. De Beastie is een stevige, gerichte massage bal dat vormt het hart van deze serie. Beasties Series producten vervangen de Rumble Roller niet, maar kunnen worden ingezet voor een specifiek doel. Gebruik ze bijvoorbeeld om er bij een massage dieper mee te kunnen doordringen in spieren die normaal gesproken erg lastig te bereiken zijn. Je kunt zo de dieper gelegen ruggengraatspieren, de onderarmen en de kuiten heel goed en gericht aanpakken. GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND!
Niet leverbaar
40.00 EUR
Commentaar (0)
De voordelen van de Beastie: We willen je niet alleen een goede massagebal bieden, maar de beste massagebal die er te krijgen is! Daarom hebben we veel tijd, onderzoek en middelen besteed aan het ontwikkelen van deze bal.GEEN VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND!
Niet leverbaar
30.00 EUR
Commentaar (0)
Producten uit de Beastie serie maken de toepassing van de RumbleRoller intenser, veelzijdiger en draagbaar. Ze bieden je de mogelijkheid van een betaalbare massage op maat. Beastie Muur Systemen (Single-Track en Double-Track) worden gebruikt om de Beasties of Beastie Bars zo te plaatsen, dat je vele verschillende massagetechnieken tegen een muur kunt uitvoeren. Beasties Series producten vervangen de RumbleRoller niet, maar vullen het gebruik van de Rumble Roller aan. Ze zijn er speciaal voor heel specifieke doelen. Gebruik ze bijvoorbeeld om er bij een massage dieper mee te kunnen doordringen in spieren die normaal gesproken erg lastig te bereiken zijn. Je kunt zo de dieper gelegen ruggengraatspieren, de onderarmen en de kuiten heel goed en gericht aanpakken.
Niet leverbaar
88.00 EUR
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH