Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

Rumble Roller Original Beastie Balls x 2 stuks (Code: )

Beoordeling:
New
Rumble Roller Original Beastie Balls x 2 stuks
zoom Zoom in
Rumble Roller Original Beastie Balls x 2 stuks Rumble Roller Original Beastie Balls x 2 stuks

De voordelen van de Beastie:

We willen je niet alleen een goede massagebal bieden, maar de beste massagebal die er te krijgen is! Daarom hebben we veel tijd, onderzoek en middelen besteed aan het ontwikkelen van deze bal.

Dit zijn onze resultaten:

Hoogte: door de Beastie in een daarvoor bestemde Base te plaatsen, wordt deze verhoogd. Door de verhoging krijg je gemakkelijker toegang tot de delen van je lichaam die moeilijk te bereiken zijn.

Intensiteit: De Base zorgt ervoor dat de een van de uitstulpingen rechtop staat. Hierdoor kun je gegarandeerd tot de maximale (en optimale) diepte in de spier doordringen.

Stabiliteit: De Base zorgt ervoor dat de Beastie niet kan wegrollen tijdens zelfbehandeling. Hierdoor heb je meer controle over de massage technieken die je wilt inzetten. De Base stelt je verder in staat om de druk op de Beastie schuin uit te voeren: langs de zijkant van de Beastie. Daardoor is het veel meer dan anders mogelijk om onder een hoek op de spieren in te werken. De base maakt het zo mogelijk om met de Beastie ook zijdelings kracht uit te oefenen op het spierweefsel. Je kunt dan in de massage naast het uitoefenen van druk ook wat aan het spierweefsel schuiven en trekken. Dit vergroot je bereik nog verder en maakt een heel intensieve massage mogelijk.

Gemak: De Base houdt de Beastie op zijn plek zodat deze gemakkelijker kan worden gebruikt in oefeningen die niet op de vloer worden uitgevoerd.

Ondersteuning: Naast het feit dat de Base vrijstaande ondersteuning biedt, kan de Base ook worden bevestigd aan het Beastie Wandsysteem.

Extra accessoires: De Beastie is ook ontworpen om in combinatie met de Beastie Hook te gebruiken.

Beastie Instructie: Elk Beastie product wordt geleverd met een gebruikershandleiding, die een zeer beperkte inleiding tot zelfmassage geeft. Voor meer geavanceerde en meer gedetailleerde instructies raden wij de DVD aan met de titel: Jeff Alexander's SMR Tips voor RumbleRoller en RR Beastie, die ook via ons te koop is.

Prijs: 40.00 EUR
Niet leverbaar
Artikelbeoordeling
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH