Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

rumble roller blue or black (Code: )

Beoordeling:
rumble roller blue or black
zoom Zoom in
rumble roller blue or black rumble roller blue or black

Letsel, herhalende bewegingen, een verkeerde houding of niet actief bewegen kunnen de functies van uw spieren doen teruglopen. Het gevolg is dat er in bepaalde gebieden van uw spieren knopen gevormd worden, ook wel triggerpoints genoemd. De RumbleRoller helpt om spieren weer gezond te krijgen en uw pijnklachten te verhelpen. Geschikt voor triggerpoint massages, die kunnen helpen om van triggerpoints af te komen, waardoor u weer normaal en pijnvrij kunt bewegen.

 

Rumble Roller biedt een gemakkelijke, economische en voordelige zelf behandeling van spieren die soms zwaar belast worden. Met gebruik van de Rumble Roller voorkomt u spierknopen of -verhardingen. De oefeningen kunt u uitvoeren waar en wanneer u maar wilt.
Kenmerken
 Afmetingen: 12,5 cm x 30cm Stevigheid: Firm Kleur: Original Blue of Orginal Black Instructies: Instructies in kleur zijn bijgesloten Materiaal: EVA / polyolefine Blend - Waterdicht & latex vrij .

Het gladde oppervlak van de Rumble Roller stoot het meeste vuil af en is niet poreus. Hij is waterproof en latex vrij. Tevens is hij voorzien van ingegoten antimicrobiële additieven die de groei van bacteriën en schimmels doet voorkomen. Als het nodig is kan de Rumble Roller gereinigd met water en een milde zeep. Het materiaal onderzoek van de originele Rumble Roller heeft aangetoond deze meer kracht en scheurweerstand heeft dan andere foam rollers. En is ontworpen om beter te presteren dan elke andere foam roller. Een sessie op de Rumble Roller geeft je een heerlijk ontspannen gevoel. Overbelasting, onderbelasting, slechte gewoontes en langdurige inactiviteit kunnen de ontwikkeling van triggerpoints bevorderen of triggerpoints instant houden. Professionele massage is dan de beste manier om dit probleem aan te pakken, maar slechts weinig mensen kunnen zich wekelijks een sessie bij een goede massagetherapeut veroorloven. De Rumble Roller biedt je een handige, zeer effectieve en economische zelfbehandeling.

Kleur:
Prijs: 55.00 EUR
Niet leverbaar
Artikelbeoordeling
Dennis, 14.07.2014
Beste Andre / Nathalie, Ik zeg het maar even: Helemaal geweldig deze (Rumble Firm) roller! Als actief krachttrainer heb ik veel baad bij dit soort tools, maar eigenlijk zou dit in elk huishouden aanwezig moeten zijn ;-). Dank, ik zal nog eens rondsnuffelen op jullie webshop! Groetjes, Dennis
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH