Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

Rumble Roller Beastie Single-Track Muur Systeem (Code: )

Beoordeling:
New
Rumble Roller Beastie Single-Track Muur Systeem
zoom Zoom in
Hoe werkt het Beastie Muursysteem?

Dit systeem bestaat uit een aluminium rails met een lengte van 142,5 cm. De Single-Track maakt gebruik van één rails, de Double-Track biedt er twee. De rails dien je verticaal aan de muur te monteren. Met de speciaal ontworpen klemmen zet je zowel de Beastie Base als de Beastie Bar Stands aan de rails. De klemmen worden vastgezet, maar kunnen op de rails naar wens vrij op en neer schuiven. Zo kun je de positie van de massagehulpmiddelen van je keuze steeds naar behoefte aanpassen. De klemmen worden vastgezet met duimschroeven. Vervolgens kun je met je lichaam tegen het massagehulpmiddelen aanleunen, om druk uit te oefenen op de te behandelen plek en deze te masseren.

 

De Beastie Bar Stands kunnen zowel verticaal als horizontaal worden ingeklemd, waardoor het mogelijk is om verschillende massagetechnieken te gebruiken.

De klemmen houden het massagemateriaal stevig op hun plaats, maar je kunt het massagemateriaal snel in een andere positie te zetten als dat nodig is. Herpositionering kan nadat je de eenvoudig te bedienen duimschroef een kwart slag hebt gedraaid. Aan het Beastie Muur Systeem kun je heel eenvoudig nog klemmen en massagehulpmiddelen toevoegen (of er verwijderen), zelfs nadat het systeem aan de muur is gemonteerd.

Demontage: door de duimschroeven een extra halve draai te geven, kan de hele verzameling klemmen en massagehulpmiddelen in één keer aan de boven- of onderkant van de rail af geschoven worden.

Voordelen van het muursysteem:

Het Beastie Muursysteem biedt je veel voordelen: je kunt jouw massage intensiveren en veel preciezer maken. Je kunt het systeem namelijk exact instellen op wat voor jou nodig is, naar jouw specifieke wensen.

 

Nieuwe technieken: Het tegen de muur uitvoeren van zelfmassage oefeningen (i.p.v. op de vloer) zorgt ervoor, dat je sommige voorheen moeilijk te bereiken gebieden van je lichaam nu eenvoudig en comfortabel bereikt. Bijvoorbeeld het bovenste deel van de trapezius, je ruggenwervel en je nek.

 

Gedoseerde druk: Met oefeningen die je tegen de muur doet, kun je veel beter bepalen hoeveel druk je het massagehulpmiddel wilt geven. Dit doe je door harder of zachter tegen de hulpmiddelen aan te leunen. Het doseren daarvan gaat een stuk beter en subtieler, dan dat je dat liggend doet. Doordat je op een eenvoudige manier de druk kunt aanpassen, kan dit belangrijk bijdragen aan het verbeteren van je resultaten.

 

Meer controle: Naast het doseren van de massagedruk, heb je ook een betere controle over de juiste positionering van het massagehulpmiddel. Daardoor kun je gemakkelijker meteen druk toepassen op exact de juiste plek en niet net ernaast. Dit kan de effectiviteit van het masseren van de kleinere spieren in bijvoorbeeld de schouder en onderarmen sterk verbeteren.

 

Gemak: Je hoeft niet meer op de grond te gaan liggen om je pijnlijke plekken te behandelen. Oefeningen die je tegen de muur kunt doen besparen je de moeite om op de vloer te gaan liggen om daarna weer overeind te komen. Het houdt je kleding schoon en kreukvrij. Dit kan erg handig zijn als je een massagehulpmiddel bijvoorbeeld op kantoor wilt gebruiken. Ook verlaagt het de drempel om überhaupt te gaan masseren: veel mensen gaan liever niet op de grond liggen, maar vinden staand masseren uitstekend. Voor hen is het Beastie Muur Systeem dan ook een uitkomst.   

 

Ruimtebesparend: Soms is je huis of je kamer eigenlijk te klein of te vol om zo’n grote schuimroller goed te kunnen gebruiken. In dit geval kan een Beastie Muur Systeem een goed alternatief zijn.

Hond en kind proof: Als je tijdelijk geen gebruik maakt van het Beastie Muur Systeem, is het een geweldige manier om je Beastie Series op te bergen en georganiseerd te houden. Op die manier gaan de kinderen of de hond niet met je massageballen aan de haal, en blijft alles keurig georganiseerd klaarstaan voor je volgende massagebehandeling.

Enkel of Dubbel: Als je het je kunt veroorloven, raden wij je het Double-Track Muur systeem aan, omdat je met dit systeem het grootste aantal massagehulpmiddelen kunt monteren en gebruiken, en in alle standen. Zowel het Single-track als het Double-Track Muur Systeem kan worden gebruikt voor het bevestigen van de Beastie en/of de Beastie Bar in een verticale stand. Let op: het horizontaal monteren van de Beatie Bar kan alleen als je gebruik maakt van het Double-Track Muur Systeem.

 

 

Het Single-Track Muursysteem bevat:

  • Een 56 inch rail (142,5 cm)
  • Montagebeugels en bevestigingsmateriaal
  • Een set klemmen
  • (voor het bevestigen van een Beastie Base)

 

*Opmerking: Voor sommige toepassingen kan het gewenst zijn om meerdere massagehulpmiddelen op het muursysteem te monteren. Dit is zonder mankeren mogelijk: aanvullende extra sets klemmen zijn los verkrijgbaar.
Alle klemmen sets en muursystemen zijn op bestelling verkrijgbaar.

 

Montage en bevestiging: Gezien hun grootte worden alle Beastie Muur Systemen als bouwpakket verstuurd. Het in elkaar zetten en de montage aan de muur worden uitgelegd in een bijgevoegd gidsje, de Muur Assemblage Guide. Voor het monteren is een kruiskopschroevendraaier nodig (niet inbegrepen).

 

Beastie muursysteem instructie: Elk Beastie muursysteem wordt geleverd met een gebruikershandleiding, die een zeer beperkte inleiding tot zelfmassage geeft. Voor meer geavanceerde en meer gedetailleerde instructies raden wij de DVD aan met de titel: Jeff Alexander's SMR Tips voor RumbleRoller en RR Beastie, die ook via ons te koop is.

Prijs: 88.00 EUR
Niet leverbaar
Artikelbeoordeling
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH