Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

rumble roller blue or black (Code: )

Beoordeling:
rumble roller blue or black
zoom Zoom in
rumble roller blue or black rumble roller blue or black

 

Letsel, herhalende bewegingen, een verkeerde houding of niet actief bewegen kunnen de functies van uw spieren doen teruglopen. Het gevolg is dat er in bepaalde gebieden van uw spieren knopen gevormd worden, ook wel triggerpoints genoemd. De RumbleRoller helpt om spieren weer gezond te krijgen en uw pijnklachten te verhelpen. Geschikt voor triggerpoint massages, die kunnen helpen om van triggerpoints af te komen, waardoor u weer normaal en pijnvrij kunt bewegen.

RumbleRoller biedt een gemakkelijke, economische en voordelige zelf behandeling van spieren die soms zwaar belast worden. Met gebruik van de RumbleRoller voorkomt u spierknopen of -verhardingen. De oefeningen kunt u uitvoeren waar en wanneer u maar wilt.

Verschillen:

Naast de Original Firm (Zwart) is er ook nog de Original (Blauw). De Original is zachter dan de Firm en is daardoor ook bedoeld voor andere oefeningen. De bobbels op de Original zijn flexibeler en hebben meer actieve grip en is beter op het manipuleren van zacht weefsel. De Firm is steviger en bedoeld voor dikkere spieren in het lichaam zoals de bilspier en de hamstrings. De Firm graaft dieper in de spieren dan de Original en werkt beter op littekenweefsel.

Naast de RumbleRoller Original en Original Firm zijn er ook nog de Beastie Balls om een specifiek probleem gebied aan te pakken. 


Kenmerken Afmetingen: 15 cm x 77.5cm Stevigheid: Firm Kleur: Original Blue of Black Instructies: Instructies in kleur zijn bijgesloten Materiaal: EVA / polyolefine Blend - Waterdicht & latexvrij .

Het gladde oppervlak van de Rumble Roller stoot het meeste vuil af en is niet poreus. Hij is waterproof en latex vrij. Tevens is hij voorzien van ingegoten antimicrobiële additieven die de groei van bacteriën en schimmels doet voorkomen. Als het nodig is kan de Rumble Roller gereinigd met water en een milde zeep. Het materiaal onderzoek van de originele Rumble Roller heeft aangetoond deze meer kracht en scheurweerstand heeft dan andere foam rollers. En is ontworpen om beter te presteren dan elke ander foam roller. Een sessie op de Rumble Roller geeft je een heerlijk ontspannen gevoel. Overbelasting, onderbelasting, slechte gewoontes en langdurige inactiviteit kunnen de ontwikkeling van triggerpoints bevorderen of triggerpoints instant houden. Professionele massage is dan de beste manier om dit probleem aan te pakken, maar slechts weinig mensen kunnen zich wekelijks een sessie bij een goede massagetherapeut veroorloven. De Rumble Roller biedt je een handige, zeer effectieve en economische zelfbehandeling.

Kleur:
Prijs: 79.00 EUR
Niet leverbaar
Artikelbeoordeling
Nathalie, 11.03.2013
De zwarte is 36% steviger dan de blauwe.
wouterseverijn, 07.03.2013
wellicht handig te vermelden dat de zwarte veel harder is dan de blauwe
sncoors, 17.02.2013
De rumble roller is fantastisch om je spieren mee los te masseren.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH