Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

 

Exclusief En Alleen Bij Pijn Poli Nederland


Rumble Roller Fitness 

 Voor Soepele, Pijnvrije Spieren 

 

 

Myofascial Release


Chronische lage rugpijn, RSI-klachten
of stramme spieren als gevolg van een sportieve topprestatie? Rumble Roller Fitness biedt je een scala aan oefeningen waarmee je direct verlichting van je klachten ervaart.

 


Letsel, herhalende bewegingen, een verkeerde houding of niet actief bewegen kunnen de functies van je spieren doen teruglopen. Het gevolg is dat er in bepaalde gebieden van je spieren knopen gevormd worden, ook wel triggerpoints genoemd.

 


Om spieren weer gezond te krijgen en je pijnklachten te verhelpen kun je een behandeling volgen.
Deze triggerpointmassage helpt je af van de triggerpoints waardoor je weer normaal kunt bewegen en pijnvrij wordt.

 


De Rumble Roller Fitness is een behandeling en preventief programma voor je spieren in één.

 

Rumble Roller Fitness leertje technieken om overal, in alle omstandigheden, met behulp van de Rumble Roller te kunnen herstellen.
 

 

 

 

Rumble Roller Fitness: dé workout na sportieve belasting! 

Rumble Roller Fitness biedt je een gemakkelijke en economische, voordelige zelfbehandeling van spieren die soms zwaar belast worden. De Rumble Roller Fitness voorkomt spierknopen of -verhardingen. De fitness kun je uitvoeren waar en wanneer je maar wilt. Je kunt je ook aanmelden voor de groepslessen. Rumble Roller is onderdeel van onze zelfmanagementcursus Het geheim achter pijn.


De Rumble Roller is verkrijgbaar via de webshop.Rumble Roller Fitness is een product van Pijnpoli Nederland www.pijnpolinederland.nl

Aanbiedingen