Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

Nog geen drie maanden pijn





Heb je nog geen drie maanden pijnklachten, dan spreken we van acute pijn. De pijnklachten kunnen zijn ontstaan door ziekte, over- of onderbelasting en beschadiging.

De meeste pijnsoorten zoals RSI, lage rugpijn, maar ook hoofdpijn, spierpijn en gewrichtspijn, zijn een waarschuwing: het is een beschermingsreactie tegen letsel of overbelasting. Pijn vertelt je dat er iets mis is, dat iets je aandacht nodig heeft. Als je pijn kunt zien in zijn ware hoedanigheid, als boodschapper in plaats van als ziekte, kan de behandeling worden gericht op de oorzaak ervan.

 

 

Waaruit bestaat de behandeling?

De behandeling bestaat uit het lezen, begrijpen van de pijn en het aanpakken van de oorzaak. Dat hoeft dus niet per se de pijnplek zelf te zijn.

Elk deel van het lichaam wordt zo lang bewerkt dat er een axonreflex ontstaat waardoor het
 autonome zenuwstelsel wordt geactiveerd. Pas dan gaan we verder met het volgende lichaamsdeel.

Een goed functionerend autonoom zenuwstelsel hangt weer nauw samen met je zelfgenezend vermogen en daardoor met je gezondheid in het algemeen.

 

 

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Vaak voel je binnen enkele minuten een duidelijke vermindering van je klachten. Soms kan het een dag duren voor je resultaat boekt; het hangt af van de conditie waarin je lichaam
verkeert.

De meeste klachten kunnen binnen drie tot zes behandelingen worden geëlimineerd.

Na de eerste drie behandelingen moet er resultaat geboekt zijn. Na zes behandelingen ben je voor tachtig procent pijnvrij.

Als er geen resultaat geboekt wordt tijdens de eerste drie behandelingen, dan heeft het geen zin om de behandeling te continueren.

 

 

 

Aanbiedingen