Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

PijnPoli Nederland
Nathalie Koster

Tel: 010-2045595
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nummer: 53210115

  

Nathalie Koster is, naast therapeut een ervaring specialist. Jarenlang heet zij gestreden tegen lage rugpijn, frozen schoulder en een whiplash. Zij had voortdurend last van nekklachten, hevige hoofdpijnen en heel veel andere, vage maar zeer pijnlijke en vervelende symptomen.

Zij zag op een gegeven moment in dat er voor haar geen goede pijnbestrijding was. Het kwam erop neer dat zij op advies van de artsen pijnstillers moest slikken en met de pijn moest leren leven. Zij had het gevoel dat veel medici maar leken te doen alsof ze haar konden helpen.Uiteindelijk was zij zo wanhopig, teleurgesteld en kwaad dat zij zich voornam Haar nek-, schouder- en rugpijn zelf op te lossen.

Haar paramedische achtergrond kwam hierbij van pas en na een lange zoektocht en jarenlange studies, heeft zij zichzelf van chronische pijnklachten af kunnen helpen. Tot de dag van vandaag heeft zij deze onder controle, zonder medische ingrepen of pijnstillers.

Nathalie Koster is al vele jaren werkzaam als therapeut van cliënten met chronische pijn. Als gevolg hiervan heeft zij een methode ontwikkeld die vele mensen in de afgelopen jaren pijnvrij hebben gemaakt. Met deze, wetenschappelijk bewezen, methode behandelt zij sinds 2010 al vele tevreden klanten in haar bedrijf PijnPoli Nederland.Aanbiedingen