Login
Gratis Blauwdruk Pijnbestrijding

  • nek

    nek

Josta-Fleur:

Sinds enkele jaren heeft Josta-Fleur haar roeping gevonden: mensen met geestelijke en/of lichamelijke klachten helpen. Zij volgde hiervoor een NLP master/coach opleiding, leerde sportmassage en voetreflexologie en breide haar kennis van het

menselijk lichaam en de geest uit.

Door persoonlijke bewegingsklachten en pijnen is Josta-Fleur op zoek gegaan naar een bewegingsleer waarmee zij haar bewegingsvrijheid weer terug kon krijgen. Zij volgde een cursus over Laban Movement Analysis en ontwikkelde met die kennis LabaGym, een bewegingsleer zonder intensiteit. Een manier om bewusterte bewegen, geschikt voor mensen met chronische pijnen en belemmeringen. Tevens ging zij in de leer bij Mida Schutte, één van de laatste leerlingen van Rudolf von Laban zelf, die al 60 jaar een praktijk heeft waar ze mensen helpt door weer beter te leren lopen.

Toen ik haar vroeg om met PijnPoli Nederland mensen met chronische pijnen ging leren zichzelf met behulp van Triggerpoint massages te helpen, was Josta-Fleur dan ook gelijk van de partij. Door haar twee praktijken in de provincie Groningen was zij vervolgens ook de ideale kandidaat om PijnPoli Nederland daar te gaan vertegenwoordigen. Deze praktijken zijn gevestigd in Winschoten en Bad Nieuweschans.

Iedere maand komt Josta-Fleur naar Rotterdam om LabaGym te geven( Psychomotorische Therapie)

Specialisatie:

  • Psychomotorische Therapie (LabaGym)


Adres Winschoten:
Kloostergang 83
Winschoten

Behandeling op afspraak:
In overleg. Voor meer informatie 010-7850223Adres Bad Nieuweschans:
Bunderweg 14 (aan de achterkant)
Bad Nieuweschans

Behandeling op afspraak:
In overleg. Voor meer informatie 010-7850223

Aanbiedingen